Webdesign, een wereld van creativiteit en gevoel

Webdesign

wij maken betaalbare websites en webshops, op maat gemaakt » 

Website of webshop laten maken

Webdesign & webdevelopment

    website laten maken

 

Webdesign is één van onze passies geworden. Deze passie zetten wij om in een sterkte zodat we het beste product kunnen leveren aan onze klanten.

Door onze creativiteit en gedrevenheid te gebruiken vertaalt zich dit in een eindproduct dat gezien mag worden.

Wij maken betaalbare professionele websites die eenvoudig zijn in gebruik en een goede indruk achterlaten bij uw klanten.

Ook webshop concepten zijn bij ons mogelijk !

Webdesign apps2use

Responsive webdesign

    mobiel vriendelijke website

 

Nu smartphones en tablets ons leven bijna hebben overgenomen is het internet mobiel veel meer toegankelijk geworden.

Vandaar de noodzaak tot een responsive design, u kan niet zonder een responsive webdesign welke dan ook optimaal werkt op kleinere schermen.

Onze website passen zich automatisch aan de schermgrootte van de gebruiker aan.  Hierdoor is uw website altijd goed leesbaar op eender welk scherm.

Creëren en ontwikkelen

Look and feel

    werkwijze

 

Bij de start van elk project vergaren we zo veel mogelijk informatie. Om die goed te structureren, is een sterke informatiearchitectuur nodig. 

Met alle input bedenken we een aantrekkelijk concept dat ook online effectief werkt. We maken ruwe schetsen en een schematisch interactieontwerp.

We vertalen een optimale beleving, interactie en gebruikerservaring naar een sterk design voor desktop, mobiel en tablet.

Buttons, lettertypes, kleuren, responsiviteit, … aan alles denken wij !

Meettechnieken

Website interactie

    optimalisatie

 

Meten is weten ! Een aloud gezegde, en heel toepasselijk, nog steeds... wie bezoekt mijn website en hoe kan ik mensen overtuigen om mijn website te gebruiken en mij een mail te sturen? Hoe kan ik mensen mijn producten laten kopen en meten welke mensen ik vooral aanspreek met mijn website?

Wel zulke vragen kunnen beantwoord worden mits gebruik van verschillende analytische add-ins / plug-ins op uw website. Ook een SEO (Search Engine Optimization) in het Nederlands betekent dat eigenlijk Zoekmachine Optimalisatie, wat inhoud dat je je website optimaliseert voor de zoekmachines, bieden wij aan.

Door je website te optimaliseren voor de zoekmachines, kun je dus meer (gratis) bezoekers uit de zoekmachines halen. U vraagt wij draaien, nog zo een gezegde ...

Een overzicht van enkele richtprijzen

 

Dit zijn louter indicatieve prijzen.  Elk project is uiteraard anders waarbij we telkens unieke accenten proberen te leggen.  

Share This