Hieronder vindt u alle gerealiseerde projecten van op maat gemaakte websites inclusief verschillende plug-ins zoals formulieren, systeem integraties, webwinkels, sociale media integraties etc.

 

  

 

U kan hier alvast look & feel ideeën opdoen, diverse mogelijkheden.

 

  

 

Alles in design is mogelijk, als u zelf voorbeelden hebt zoals u het wilt of ergens gezien hebt laat het ons weten.

 

Klimaworx BV

Klimaworx BV koos voor een totaal vernieuwd concept als website. Up-to-date en volledig responsive, met later een integratie van een webshop.
Klimaworx levert en installeert airco’s, warmtepompen, horecakoeling.  Een vaste waarde in de wereld van de professionele koeltechniek.

WeDotechnix

De WeDotechnix website heeft alles wat een moderne, less is more website moet hebben. Makkelijke en duidelijk in gebruik voor de klanten. Er werd ook gekozen om een contactformulier te maken om de klanten alvast hun wensen te laten communiceren.

Het specialisme van WeDotechnix kan men hier duidelijk vinden alsook de visie van het bedrijf.

Bullsgym

Bulls Gym wil een nieuw up-to-date image en koos ons als partner om de website fris, catchy, sticky en een trendy look-and-feel te geven. Doel is up-to-date en volledig responsive, met later een integratie van een webshop.

Bulls Gym is een “gym with history” en heeft vele klanten die professionele begeleiding krijgen zowel op mentaal als fysiek vlak.

Ouderraad VBS Berlaar

De ouderraad VBS Berlaar School Pastorijstraat in Berlaar had nood aan een speelse vernieuwde en transparante website en webshop om zo de ouders en sympathisanten beter en heldere informatie te kunnen geven. Zowel een webwinkel als social media en formulieren hebben we hier geintegreerd om de werking van de ouderraad te optimaliseren.

De Verhuurexpert

De Verhuurexpert is er gekomen om een klant te helpen zijn huurpanden zichtbaar te maken. Doel was heel duidelijk, “keep it simple and clear” maar ook vooral up-to-date en clean design. 
De klant zal zich in de toekomst meer en meer richten op verhuren van appartementen en woningen in heel België.
Dit product werd door apps2use dan ook op tamelijk snelle termijn gemaakt en is volledig responsive als up-to-date. Website is 2-talig gemaakt.

D-Tech

Industriële dak- en wandbedkleding
Metaalconstructies. 

D-Tech’s bedrijfsstructuur is ongetwijfeld één van de sterkste punten.  Heel bewust hebben ze gekozen voor één zaakvoerder waardoor hun klanten ook één aanspreekpunt hebben. 

Website zal meertalig gemaakt worden aangezien D-Tech over de landsgrenzen heen actief is.

BBS Pleisterwerken

Binnen- en buitenpleisterwerken

Michiels & Co (Bedrijfsrevisoren)

Share This