Wanneer de digitale wereld tot leven komt en steeds binnen handbereik is

Mobile Applications 

Hiermee is het allemaal begonnen. Mobiele app’s schrijven, zowel voor iOS als Android.

Vanuit onze achtergrond als voetballiefhebber en voetbalouder was het een logische stap om de FootCal app te lanceren. Hiermee kunnen clubs de communicatie naar de ouders en speler aanzienlijk verbeteren. Ondertussen wordt deze app reeds intensief gebruikt door verschillende voetbalclubs.

Onze app’s zijn helemaal zelf ontwikkeld (native app’s) waardoor we de volledige complexe werking ervan in eigen handen hebben.

 

FootCal is een organisatie en sturingswebsite met gratis app. Naast een handig kalenderoverzicht is het ook het perfecte communicatiemiddel tussen club en leden met handige feedbackfuncties voor ouders/spelers.

Wat kan FootCal betekenen voor jouw voetbalclub ?

Alle jeugdtrainers en/of ploegafgevaardigden hebben het ongetwijfeld al meegemaakt : hoe contacteer ik alle spelers of ouders om hen in te lichten wanneer de volgende wedstrijd of training plaatsvindt ? En nog belangrijker : hoe hou ik alle aanwezigen/afwezigen bij ?

Of wat denk je hiervan : een centrale plaats waar alle gegevens van de spelers en clubmedewerkers kunnen worden teruggevonden, en waar alle adressen van de tegenstanders staan ?

Ouders en spelers die ten allen tijde in één oogopslag hun speel- en trainingsschema kunnen raadplegen ?

De FootCal app biedt dit alles en veel meer. Het verzamelt heel wat gegevens en laat dit heel duidelijk zien aan de gebruiker. Ouders en spelers kunnen eenvoudig aangeven indien ze al dan niet aanwezig zullen zijn op een training of wedstrijd.

 

Verder vindt u hieronder de logo’s van de app’s die we tot dusver hebben ontwikkeld en gratis aanbieden.

Alle 3 de app’s zijn ontwikkeld voor iOS en Android.

 

FootCal

Met de FootCal app vind je in een oogwenk alle informatie over jouw voetbalploeg. Kies je favoriete team(s) en controleer de kalender. Trainingen, oefenwedstrijden, competitie wedstrijden, tornooien,… je hoeft niets meer te missen. Aan de hand van verschillende feedbackfuncties word je op de hoogte gebracht via automatische meldingen.

Zaal Kessel

Deze app laat alle wedstrijden, resultaten en rangschikkingen zien van de zaalvoetbal liga in Kessel. Men kan hier gemakkelijk filteren op eigen team en nakijken wanneer de volgende wedstrijd zal gespeeld worden. Deze wedstrijden kunnen ook in de eigen agenda gezet worden via de app.

Poker Groups

Poker Groups kan u gebruiken om uw pokerresultaten in bij te houden van jouw cash/homegames. Men moet een poker groep creeren en je pokervrienden kunnen toetreden tot de groep. De volgende poker datums kunnen hierin gevonden worden en bijgehouden alsook in de eigen agenda geplaatst worden via de app.

Share This